INGENBINDINGSTID

TREN NÅR DU VILPÅ DØGNET

GRATIS TRENINGSPROGRAMINKLUDERT I PRISEN

HOS OSS FÅR DUFØLGENDE FORDELER:

  • Fri innmelding hele året
  • Ingen bindingstid
  • Døgnåpent treningssenter
  • Godt treningsmiljø
  • Gratis treningsprogram og veiledning med sertifiserte instruktører
  • Alltid bemannet i åpningstidene
  • Morsomme, krevende og givende saltimer
  • Personlig trening og kostholdsveiledning
  • Åpent WiFi

Våre priser

Drop-in time 

149,-

Månedspris med AvtaleGiro

499,-

Månedspris med AvtaleGiro Student/Honnør

449,-

Årskort 

4999,-

Meld deg innGruppetimer

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Du kan melde deg inn på nett ved å klikke på denne linken, eller så kan du melde deg inn i resepsjonen ved åpningstidene vår.

Det står også plassert en stor plakat utenfor inngangsdørene med QR koder og instruksjon for hvordan man kan melde deg inn.

NB: Dagspass, ukespass og enkel måned kan også kjøpes ved å klikke her, og deretter “Periode”

Vi mener at våre tjenester og treningsfasiliteter er det som gjør at medlemmene våre velger å bli hos oss – fordi de setter pris på opplevelsen, tilbudet og ikke minst det gode miljøet. Vi er prinsipielt i mot bindingstid, trives du så blir du, og om du ikke gjør det, eller av en eller annen grunn må slutte så skal du selvfølgelig få det.

Medlemsapp-tilgang:
Last ned vår medlemsapp ‘Membro’ for å låse opp døren ved hjelp av Bluetooth-teknologi. Appen er tilgjengelig for nedlasting:
Klikk her for apple enheter
Klikk her for Android enheter

Medlemsbrikke:
Alternativt kan du kjøpe en unik medlemsbrikke i resepsjonen under åpningstidene for en engangssum på 100,-. Denne brikken er personlig og gjelder kun for ditt medlemskap

OBS: Dersom du melder deg inn via nettet og velger å ikke benytte vår medlemsapp som nøkkel, vil du motta en midlertidig firesifret kode som kan brukes ved dørene. Denne koden vil være gyldig i én uke, noe som gir deg god tid til å besøke oss i åpningstidene for å hente din personlige nøkkelbrikke

For å melde deg på gruppetimer, kan du følge denne lenken. Alternativt kan du bruke vår medlemsapp ‘Membro’ for å se tilgjengelige timer og melde deg på direkte der.

Alle våre nye medlemmer får muligheten til å booke en programtime med en av våre sertifiserte trenere, helt kostnadsfritt. I denne timen vil du få hjelp til å sette opp en personlig tilpasset treningsplan som er skreddersydd for dine mål og din hverdag. Ønsker du ytterligere oppfølging og veiledning, tilbyr vi også timer med personlig trener.

Nedre Aldersgrense for Medlemsskap:
Minimumsalderen for medlemsskap er 13 år under tilsyn av en ansvarlig person over 18 år.

Selvstendig Medlemsskap:

Muligheten for selvstendig medlemsskap kan vurderes etter en samtale med ungdommen det samme året vedkommende fyller 14 år. Dette er i stor grad opp til deg som foresatt, da vi regner med at du kjenner barnet ditt bedre enn vi gjør.

Ja, vårt treningsstudio tilbyr separate garderober for damer og herrer, som er utstyrt med dusj- og toalettfasiliteter

Vi ønsker ikke å være et treningsstudio der du føler deg overvåket hele tiden. Likevel forventer vi at alle medlemmer bruker sunn fornuft og viser normal folkeskikk

Vi tilbyr en praktisk selvbetjent kiosk, hvor du finner et variert utvalg av treningsklær og kosttilskudd, inkludert proteinpulver, pre-workout-produkter og proteinbarer, alle til konkurransedyktige priser. I tillegg har vi både en vanndispenser og en kaffemaskin med flere spennende smaker, som både er gratis og tilgjengelige for alle våre medlemmer.

Vi er utstyrt med nøye utvalgte treningsapparater fra anerkjente leverandører som:

Watson
Panatta
Torque
Cybex
Bootybuilder
Gymleco
Sterling
Concept
Drax
Circle
Schwinn

Oppsigelse må meldes inn per mail til: firmapost@helltreningsstudio.no senest den siste dagen i måneden, ettersom AvtaleGiro-trekket utføres i begynnelsen av den etterfølgende måneden.

Ditt medlemskap vil fortsatt være aktivt til den datoen i neste måned som tilsvarer din opprinnelige innmeldingsdag, og du vil ikke pådra deg ytterligere kostnader etter dette