Instruktører

Marius

Jeg er medeier og daglig leder av treningsstudioet og jobber hovedsaklig med personlig trening, saltimer, kosthold og diverse resepsjonsoppgaver på gymmet.

Jeg tok sertifiseringen som personlig trener i en av de mest anerkjente personlig trener utdanningene i USA, noe som gjør at jeg har en god og bred kompetanse på treningsfronten. Jeg har alltid vært interessert i styrketrening og generell aktivitet. Jeg har vært aktiv håndballspiller og er ute i fjellet så ofte som tiden strekker til.

Timene jeg har er hovedsaklig basert på funksjonell styrketrening satt sammen på en underholdende måte. Det er ingen timer som ikke passer alle, da jeg gir alternative øvelser til de som trenger det. Timene er slitsomme, men gir da også god treningseffekt.

Sjekk ut fanen personlig trening om du ønsker mer informasjon og priser på personlig trening og kosthold.

Sertifiseringer:
Utdannet personlig trener ved NPTI i USA (CERTIFIED PERSONAL TRAINER (AE-CPT, EHFA-L2), Fitness nutrition specialist via The International Sports Sciences Association (ISSA) Og Certified Bayesian PT.

Steinar

Jeg er medeier og styreleder ved Hell Treningsstudio AS, og er sett på som en gründer som har stor erfaring innen bedriftsoppbygging. Hell Treningsstudio er nummer 3 i rekken av de som ruller stødig fremover. Du vil finne meg like mye i snekkerbuksa som i treningstøy.

Som treningsentusiast siden begynnelsen 90 tallet så behersker jeg alle saltimene vi har på studioet med unntak av «stepp». Etter 10 års drift har jeg god innsikt i helse-midt og er tilknyttet de fleste helseavdelinger i Stjørdal, både kommunalt og statlig. Styrketreninger er min profesjon, og spinning er min lidenskap, – med fart og spenning.

Gunnar Hiorth

Jeg er senioren i denne instruktørgjengen på Hell Treningsstudio, men ingen må tro at dette blir kun trim for eldre. Alle skal med!

Jeg har drevet med fysisk trening store deler av mitt liv og har erfaring som utøver fra utholdenhetsidretter som sykling og løping. I mine ungdomsår syklet jeg som aktiv utøver i Stjørdals-Blink. Jeg begynte med spinning som treningsform for omkring åtte år siden og har etter det bare fortsatt.

Da jeg har vært mesteparten av mitt yrkesaktive liv i Forsvaret, har jeg selvsagt erfaring som instruktør i fysisk trening derfra, uten at det skal skremme noen. Jeg har seks års erfaring som spinning instruktør ved Hell Treningsstudio, før det to år ved Forsvarsdepartementet.

Trening skal være gøy, men også målrettet. Man må være innstilt på å gjøre en innsats over tid for å få fremgang. Alle mine timer vil ha et kortsiktig mål for timen slik at man får kjenne på mestringsfølelsen. Men først og fremst er det de langsiktige målene som er de viktigste. Noen trener for noe spesifikt, som for eksempel et sykkelritt, men det er overordnede målet er selvsagt at med variert rutinemessig styrketrening bidrar spinning timene til bedre fysisk form, bedre helse og livskvalitet.