Kontakt oss / Spørsmål

Spørsmål og Svar

Q: Hvor ligger Hell treningsstudio ?

A: Hell Treningsstudio ligger i Hellsenteret like ved Værnes flyplass og Scandic Hotell. Du kan finne veibeskrivelse i kartet ved siden av her.

Q: Hvilke fasiliteter tilbyr Hell treningssenter?

A: Vi tilbyr et bredt spekter av fasiliteter for å imøtekomme dine trenings behov. Vårt treningssenter har et velutstyrt treningsområde med moderne kardiomaskiner, styrke utstyr, frivektområde og funksjonell treningsutstyr. Vi har også gruppetimer, garderober og dusjer.

Q: Hva er åpningstidene til Hell treningsstudio?

A: Våre åpningstider finner du nederst på siden, og senteret er alltid betjent i åpningstiden. Er du medlem kan du likevel trene når du vil, hele døgnet.

Q: Kan jeg trene på Hell treningsstudio selv om jeg er nybegynner?

A: Absolutt! Hell treningssenter ønsker alle velkommen, uansett treningsnivå eller erfaring. Vårt vennlige personale og trenere er her for å hjelpe deg med å komme i gang og oppnå dine treningsmål på en trygg og effektiv måte.

Q: Tilbyr dere personlige trenere?

A: Ja, vi har erfarne og sertifiserte personlige trenere tilgjengelig. Våre trenere kan skreddersy treningsprogrammer som passer dine individuelle mål og behov, og gi deg den veiledningen og motivasjonen du trenger for å oppnå suksess.

Q: Hva er kostnadene for medlemskap hos Hell treningsstudio ?

A: Våre medlemspakker er tilpasset forskjellige behov og budsjett. Du kan finne mer informasjon om prisene våre og våre medlemskaps alternativer under “Medlemskap” på nettsiden vår, eller ved å trykke her.

Q: Hvordan kan jeg bli medlem hos Hell treningsstudio?

A: Det er enkelt å bli medlem hos oss! Du kan registrere deg online via vår nettside eller besøke Hell treningsstudio direkte. Ønsker du å registrere deg online, kan du gjøre det ved å trykke her. Vårt personale vil gjerne hjelpe deg med registreringsprosessen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Har du flere spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss via telefon, e-post eller besøk oss på senteret. Vi er her for å hjelpe deg med alle dine treningsrelaterte spørsmål!