Personlig trener

Hvordan bestille en time med personlig trener?

Er du interessert i personlig trening kan våre personlige trenere Marius Børseth og Dag-Kjetil Kristiansen hjelpe deg på veien. Les mer, og bestill timer direkte under.

Prisliste

  • Enkelttimer: 500,-
  • Pakke på 10 timer: 4500,-
  • Pakke på 20 timer: 8000,-
  • PT-duo tren med en venn: 250 kr per pers, per time
  • Kostholdsplan med oppfølging: 1500 kr

Ved kjøp av 20 timer får man kostholdsplan inkl i prisen.
Alle pakker kan delbetales.

Om Dag Kjetil

Kommer fra Bindalseidet. Har vært en del av treningsverdenen siden 2012 og har en brennende lidenskap for å hjelpe folk med å nå sine treningsmål.

Jeg har en spesiell interesse for styrketrening, kombinert med prinsippene for maksimal styrke og muskelvekst. Nylig har jeg aktivt søkt ut kunnskap og kompetanse innen helhetlig behandling og gjenoppretting av personer med langvarige smerter. Dette har ledet til flere kurs og sertifiseringer som har gitt meg en dypere forståelse av temaet. Fra oktober vil jeg videreutvikle meg som smertebehandler, en sertifisering fra det danske teamet i Smertefri Bevægelse. Denne ytterligere utdanningen vil styrke mine evner innen kommunikasjon og formidling, kognitiv adferdsterapi (ACT) og vaneendringer, samt opptrening.

Min treningsfilosofi er basert på et gjensidig samarbeid mellom klienten og meg. Jeg bringer min ekspertise på fysisk trening og helse, mens klienten bidrar med sin unike forståelse av sin egen kropp, vaner og preferanser. Jeg er en løsningsorientert og kreativ personlig trener, som alltid tilpasser trenings- og kostholdsplanene til hver enkelt klients individuelle behov og mål.

I løpet av min tid som personlig trener, har jeg hatt muligheten til å samarbeide med et bredt spekter av klienter. Fra de som forbereder seg til spesifikke opptak, til de som er opptatt av å forbedre sin generelle helse, og spesielt de som søker hjelp for å håndtere og overkomme langvarige smerter. Min lidenskap ligger i å hjelpe hver enkelt klient med å oppnå sine mål. I en stadig mer digital verden, tilbyr jeg nettbasert oppfølging av klienter. Dette gir meg muligheten til å tilby fleksibel støtte og veiledning, uavhengig av klientens beliggenhet.

For å starte et treningsprogram eller for mer informasjon, vennligst ta kontakt med meg!

Om Marius

Utdannet personlig trener ved NPTI i USA (CERTIFIED PERSONAL TRAINER (AE-CPT, EHFA-L2), Fitness nutrition specialist via The International Sports Sciences Association (ISSA) Og Certified Bayesian PT.

Jeg er genuint interessert i trening og er veldig glad i å hjelpe andre til å finne veien i en treningsverden full av misinformasjon og myter. Jeg har jobbet i bransjen siden 2015 og har etterhvert fått en stor og variert kundegruppe. Jeg har jobbet med personer med psykososiale plager, en god del opptrening etter diverse operasjoner o.l, idrettsutøvere, nybakte mødre osv. Variasjonen i yrket er noe av det jeg trives best med.
Jeg jobber også med idrettslag som ønsker gruppetimer spesialisert opp mot sine behov. Om ditt idrettslag eller forening ønsker tilbud så er det bare å ta kontakt.

Min væremåte er rolig og lyttende. Jeg er ikke den som står og roper deg i trynet, men heller en mer analyserende og rolig motivator. Et samarbeid med meg er virkelig et samarbeid, jeg lytter til hva du ønsker, liker og ikke minst hva du ikke liker av trening. Deretter tilpasser jeg treningsopplegget sånn at du skal ha mest mulig utbytte og glede av det. Jeg er ikke bundet til å være kun på treningssenteret, om du ønsker å bruke noen timer på å gå turer så er det helt opp til deg. Min jobb er å få deg i aktivitet, så får vi bli enige om hvilken aktivitet som passer deg best!

Jeg er veldig interessert i forskning om alt som omhandler kosthold og trening og prøver å holde meg oppdatert så godt som mulig. Jeg mener det er en stor fordel å forholde seg til forskningsbasert trening og kosthold så man sikrer seg best mulig kvalitet utifra hva vi vet fungerer per i dag. På denne måten kan man også spare seg noen kroner på diverse kosttilskudd og treningsplaner som strengt tatt bare er der for å skape en profitt for selger.

Om du ønsker å lese hva andre mener om meg så finner du en del anmeldelse på facebooksiden min.

Er du nysgjerrig på hva han kan hjelpe deg med så send oss en e-post til [email protected], send en melding på denne facebook siden eller ta kontakt på tlf 930 17 973.