Personlig trener

Hvordan bestille en time med personlig trener?

Er du interessert i personlig trening kan vår personlige trener Marius Børseth hjelpe deg på veien.

Prisliste

  • Enkelttimer: 500,-
  • Pakke på 10 timer: 4500,-
  • Pakke på 20 timer: 8000,-
  • PT-duo tren med en venn: 250 kr per pers, per time
  • Kostholdsplan med oppfølging: 1500 kr

Ved kjøp av 20 timer får man kostholdsplan inkl i prisen.
Alle pakker kan delbetales.

Om Marius

Utdannet personlig trener ved NPTI i USA (CERTIFIED PERSONAL TRAINER (AE-CPT, EHFA-L2), Fitness nutrition specialist via The International Sports Sciences Association (ISSA) Og Certified Bayesian PT.

Jeg er genuint interessert i trening og er veldig glad i å hjelpe andre til å finne veien i en treningsverden full av misinformasjon og myter. Jeg har jobbet i bransjen siden 2015 og har etterhvert fått en stor og variert kundegruppe. Jeg har jobbet med personer med psykososiale plager, en god del opptrening etter diverse operasjoner o.l, idrettsutøvere, nybakte mødre osv. Variasjonen i yrket er noe av det jeg trives best med.
Jeg jobber også med idrettslag som ønsker gruppetimer spesialisert opp mot sine behov. Om ditt idrettslag eller forening ønsker tilbud så er det bare å ta kontakt.

Min væremåte er rolig og lyttende. Jeg er ikke den som står og roper deg i trynet, men heller en mer analyserende og rolig motivator. Et samarbeid med meg er virkelig et samarbeid, jeg lytter til hva du ønsker, liker og ikke minst hva du ikke liker av trening. Deretter tilpasser jeg treningsopplegget sånn at du skal ha mest mulig utbytte og glede av det. Jeg er ikke bundet til å være kun på treningssenteret, om du ønsker å bruke noen timer på å gå turer så er det helt opp til deg. Min jobb er å få deg i aktivitet, så får vi bli enige om hvilken aktivitet som passer deg best!

Jeg er veldig interessert i forskning om alt som omhandler kosthold og trening og prøver å holde meg oppdatert så godt som mulig. Jeg mener det er en stor fordel å forholde seg til forskningsbasert trening og kosthold så man sikrer seg best mulig kvalitet utifra hva vi vet fungerer per i dag. På denne måten kan man også spare seg noen kroner på diverse kosttilskudd og treningsplaner som strengt tatt bare er der for å skape en profitt for selger.

Om du ønsker å lese hva andre mener om meg så finner du en del anmeldelse på facebooksiden min.

Er du nysgjerrig på hva han kan hjelpe deg med så send oss en e-post til firmapost@helltreningsstudio.no, send en melding på denne facebook siden eller ta kontakt på tlf 930 17 973.